Van kantoren en werven tot horeca

Onze schoonmaakdiensten: zowel eenmalig als periodiek.

Voor schoonmaak in ruwbouw en voor oplevering van je werf. 

Medewerker Schoonmaak Kempen poseert als deel van professioneel team
Waaromvoor ons kiezen?

schoonmaakdiensten zoals nooit eerder ervaren

Van ons mag je een continue dienstverlening in je bedrijf of kantoor verwachten.

En dat is erg belangrijk. Als bedrijfsleider heb je allerhande kleine en grote beslommeringen aan het hoofd. Het regelen van de schoonmaak? Dat mag daar geen onderdeel van uitmaken, zo vinden wij.

Het maakt niet uit in welke sector je actief bent. Wat je ook doet: ’t moet proper zijn, altijd.

Meer nog: 

Als Schoonmaak Kempen geven we gehoor aan deze klantwensen en springen we mee op de kar van continuïteit, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ontdek ons engagement voor MVO. 

Onze poetsdienst met gepassioneerde medewerkers staat elke dag garant voor deze belangrijke pijlers. 

Focus op bedrijven

Ons aanbod in professionele schoonmaakdiensten

Hoewel we af en toe ook in particuliere poetsdiensten voorzien, ligt onze focus op de schoonmaak van bedrijven.
Dit zowel in het noorden van Antwerpen als de Noorderkempen.

Voor oplevering

Bouwbedrijf en projectontwikkelaar: ze leveren schitterende diensten. Wie kijkt er nu niet uit om na de aankoop van een nieuwbouw of kantoorruimte zijn intrek te nemen en er een gezellig, authentiek plekje van te maken?

Alvorens popelend zijn intrek te nemen, stelt een koper het op prijs dat alles schoon en fris wordt opgeleverd. Er blijft na het harde werk immers heel wat afval achter:

Hetzelfde geldt voor renovatie- of verbouwingsprojecten. Ook daar is nog heel wat werk aan de winkel vooraleer je de werf kraakhelder kan opleveren:

Deze taken leg je best in handen van een professionele schoonmaakdienst. Schoonmaak Kempen tovert jouw bouwprojecten graag om tot kraaknette, aantrekkelijke woon- of kantooreenheden. Maak je kopers of huurders blij met een tot in de puntjes afgewerkte én tijdig opgeleverde woon- of werkdroom.

Meer over je eigen schoonmaakplan in de bouw

Periodieke schoonmaak

Wil je op regelmatige, gegarandeerde wijze onze poetsdienst over de vloer?

Bij de opstart van een nieuw project mag je op het volgende rekenen:

In de mate van het mogelijke plannen we vaste medewerkers in op jouw locatie. Op deze manier garanderen we discretie: de basis voor een duurzame professionele vertrouwensrelatie.

Ja, zo’n ontzorging wil ik wel

Stofzuigen voor pur

Zelfs in de ruwbouwfase is er al nood aan professionele schoonmaakdiensten. Pur-isolatie is een betaalbaar, eenvoudig en voor menig bouwaannemer geliefd isolatiemateriaal. Het wordt op veel bouwwerven dan ook gebruikt als vloerisolator. Vloeibare pur zorgt voor perfecte afdichting van de kleinste kiertjes. 

Wanneer op een bouwwerf de pur-isolatie wordt aangebracht, dient de gehele ondergrond gestofzuigd te worden. Dit gebeurt met een werfstofzuiger. De betreffende ruimte dient absoluut stofvrij te zijn omdat de pur zich anders niet hecht aan de onderlaag, met alle gevolgen vandien. Gespecialiseerde stofzuigers en dito personeel is dus aan de orde. 

Besteed deze aanvullende klus makkelijk uit aan Schoonmaak Kempen. We staan snel, deskundig én op het juiste tijdstip paraat met onze schoonmaakdiensten.

Kijk je mee naar onze andere poetsdiensten heel specifiek voor bouwbedrijven?

Eenmalige schoonmaak

Niet alles hoeft dagelijks of wekelijks gereinigd te worden. Maandelijks, jaarlijks of zelfs eenmalig schoonmaken is in bepaalde gevallen voldoende voor onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan parkeergarages of magazijnen. 

Andere eenmalige schoonmaakdiensten zijn bijvoorbeeld:

Voor deze projecten maken we een offerte met een gedetailleerde calculatie. Zo ken je vooraf exact de investering in onze schoonmaakdienst.

Lees meer over onze aanpak voor jouw schoonmaak

Vragen over onze schoonmaakdiensten voor jouw project?

We helpen je heel graag.

Want met Schoonmaak Kempen ben je zeker van vaste schoonmaakmomenten.

Geen verrassingen. 

Neem snel contact op.