Schoonmaak Kempen in Rijkevorsel richt zich 24 op 7 specifiek tot professionele klanten

Schoonmaak Kempen in Rijkevorsel richt zich 24 op 7 specifiek tot professionele klanten

Schoonmaak Kempen is een recente naam in de sector. Het bedrijf in Rijkevorsel levert 24 op 7 professionele schoonmaakdiensten aan kmo’s, de industrie en de openbare sector in Noord-Antwerpen en de Noorderkempen. Kim Bogaerts, gepassioneerd onderneemster, is destijds met Schoonmaak Kempen begonnen, omdat de vraag van klanten niet werd beantwoord met een degelijk aanbod. Sindsdien combineert ze professionele mensen en kwalitatieve producten met een uitmuntende service en strikte opvolging, om op die manier de gewenste resultaten te bereiken.

De nieuwkomer biedt schoonmaak op maat van de klanten door zich optimaal en flexibel op te stellen. Met ervaren medewerkers richt het bedrijf zich onder meer op aannemers, openbare besturen en de industrie. De eenmalige opkuis van gebouwen voor oplevering en van toonzalen voor opening behoren tot de mogelijkheden. Voor kmo’s voert Schoonmaak Kempen voornamelijk periodiek onderhoud uit. Kantoren en productiehallen worden onder meer met een zuigschrobmachine onder handen genomen.

Dokters en syndici

“Met industriële keukens weten we ook wel raad en dit geheel in lijn met de strikte HACCP-wetgeving. Voor syndici voeren we eveneens opdrachten uit. In dat geval poetsen we meestal de gemeenschappelijke delen en hallen in appartementsgebouwen. De schoonmaak van dokterskabinetten bijvoorbeeld vraagt om een aparte aanpak. Omwille van de noodzaak aan steriele ruimten in een dergelijke omgeving werken wij dit specifiek uit”, legt zaakvoerster Kim Bogaerts enthousiast uit.

“Onze klanten en werknemers staan centraal bij ons. Met een uiterst flexibele houding en grote bereikbaarheid proberen wij onze klanten zo goed mogelijk tegemoet te komen. Door hen te ontzorgen op het vlak van de schoonmaak van hun kantoren, productiehal of magazijn, kunnen zij zich focussen op hun bedrijfsactiviteit op de werkvloer. Een heldere communicatie met de klant is daarbij absoluut noodzakelijk. We hechten ook veel belang aan de ergonomie voor onze medewerkers en we houden rekening met hun werklast. Zo beschikken we onder meer over stofzuigers die op de heup gedragen worden.”

Schoonmaak Kempen werkt uitsluitend met eigen materiaal en is daarbij op alle mogelijke situaties voorzien. Met behulp van machines op batterijen kan er ook op locaties zonder elektriciteit gepoetst worden. Het bedrijf gebruikt enkel hoogwaardige schoonmaakproducten.