Altijd schone ramen

Ramenwasser nodig voor jouw bedrijf?

Reken op onze professionele combinatie van techniek en producten

Glazenwasser uit Antwerpen reinigt met telescopisch materiaal vensters van bedrijf
Iedereen houdt van schone ramen

Professioneel ramen wassen

Schone ruiten zijn een absolute must. Zeker wanneer je een toonzaal hebt of een kantoor waar je cliënten ontvangt. Ramen laten wassen draagt bij aan de uitstraling van je bedrijf. En ook: het is een pak aangenamer werken voor je eigen mensen.

Je kan natuurlijk zelf aan de slag gaan, zonder ramenwasser. Online vind je talloze trucjes en middeltjes om beter ramen te wassen of om een streeploos resultaat te krijgen. Denk maar aan azijn of gedemineraliseerd water. Om ramen professioneel schoon te maken zijn de juiste technieken echter cruciaal. 

Geen tijd, zin of skills om er zelf mee aan de slag te gaan? Geen probleem! Schoonmaak Kempen zorgt ervoor dat een professionele glazenwasser bij je langskomt. En dat zowel in het noorden van Antwerpen als de Noorderkempen.

Onze diensten

Hiervoor komt de ramenwasser bij je langs

Manueel

Wij gaan aan de slag met emmer, gordel, inwassers, zeemvellen, aftrekkers en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen in ons zuiver water.

Met osmose

Wij gebruiken geen tot weinig reinigingsmiddelen, met aangepaste borstels en telescopisch materiaal, nagespoeld met osmose (=zuiver) water.

Voor oplevering

Wij zorgen voor blinkende vensters, propere raamprofielen, zuivere sluitkanten en correct gewassen omlijstingen in jouw bouw- of verbouwingsproject.

Zonnepanelen

Wij raden aan deze een paar keer per jaar te laten reinigen. Dit zorgt namelijk voor een hoger rendement en efficiëntie.

Ramenwasser ben je niet zomaar

Niet iedereen die ramen wast, is een professionele glazenwasser

Onze ramenwassers worden zowel intern als extern opgeleid. Ze leren ramen te lappen van specialisten met meer dan 20 jaar ervaring. Je leert het enkel van de besten, zo vinden we bij Schoonmaak Kempen.

Zo geven onze glazenwassers op hun beurt de stiel door aan de nieuwe lichting. We laten geen enkele expertise verloren gaan. 

Glas waar je doorheen kijkt

Ramen wassen is één zaak. Daar hebben onze ramenwassers kaas van gegeten. 

De manier waarop je ramen schoonmaakt, is nog wat anders. Naast de nodige technieken zijn de professionele producten die de ramenwasser gebruiken bepalend voor het resultaat. 

Zo gebruiken we onder meer:

In Noord-Antwerpen en de Noorderkempen vind je glasheldere ramen bij tal van bedrijven: van kantoren, industriële gebouwen en scholen tot horeca, kapsalons en showrooms.

Ja, ik wil ook met een frisse blik naar buiten kijken

De kneepjes van het vak

Onze ramenwassers weten van aanpakken. 

Hoe we te werk gaan:

Dit zijn natuurlijk de grote lijnen. We komen graag vrijblijvend bij je langs om alvast een kijkje te nemen en kennis te maken. 

Oké, kom maar eens langs

Wil je onze professionele ramenwassers eens aan het werk zien?

We helpen je heel graag.  En dat zowel in Noord-Antwerpen als de Noorderkempen. Met Schoonmaak Kempen ben je zeker van vakmanschap door betrouwbare glazenwassers. Zonder gedoe. 

Neem snel contact op voor een gratis offerte

Goed om weten: wij werken in de eerste plaats voor bedrijven en niet voor particulieren.