Vlekkeloos op alle vlakken

Een poetsfirma waarop je kan rekenen

Onze schoonmaakploeg gaat voor een vlekkeloze samenwerking met jouw bedrijf.

Geen gedoe

Een poetsfirma die continuïteit garandeert

Een schone omgeving geeft je bedrijf een positieve energie en uitstraling. De garantie van periodiek schoonmaken door een professionele poetsfirma zorgt voor gemoedsrust. Geen stress omdat een schoonmaakmedewerker last-minute afzegt. Want je wil gewoon dat het netjes is en dat alles gereinigd wordt op de afgesproken tijdstippen. Klaar. Geen gedoe.

Kunnen rekenen op je schoonmaakploeg dus. En dat is wat we met onze professionele poetsfirma garanderen voor je bedrijf: een continue dienstverlening.

In bepaalde sectoren is continuïteit nog belangrijker dan andere. Denk bijvoorbeeld aan productiebedrijven waar strenge hygiënemaatregelen gelden of waar met zware machines wordt gewerkt. Veiligheid garanderen kan enkel als er duidelijke, vaste afspraken worden gemaakt én dat die ook worden nagekomen.

Zo garanderen we als poetsfirma continuïteit voor jouw bedrijf

Door een duurzame structuur te brengen in elke samenwerking met bedrijven. En dat op deze vlakken:

"Geen gedoe. Zelfs niet bij onvoorziene omstandigheden."

1. Proces en planning

Om gericht en helder te werk te gaan, stellen we een schoonmaakplan op. Zo weten jij en onze medewerkers wat wanneer gebeurt.

Handig voor jou: Onze mensen zijn in verschillende teams ingedeeld. Zo hebben we vaste ploegen en vlinderploegen.

Deze vlinderploegen staan paraat bij onvoorziene omstandigheden zoals ziekte of overmacht. Zij gaan dus bij verschillende klanten langs, terwijl de vaste ploegen hun vaste klanten hebben. Jouw voordeel: gegarandeerde continuïteit gedurende de volledige uitvoer van het schoonmaakplan.

Meer weten? Zo gaan we te werk.

2. Goede afspraken en communicatie

Goede afspraken maken goede vrienden. Elk bedrijf is anders en heeft eigen noden en behoeften. Daar staan we als Schoonmaak Kempen open voor. Alles is bespreekbaar, met wederzijds respect voor elkaar. In vertrouwen en met discretie.

"Het is onze missie om dagelijks bij te dragen aan een schonere wereld."

3. Waarden en normen die we delen rond maatschappelijk verantwoord ondernemen

Mens en milieu vinden we superbelangrijk. Dit zien we breed. Van het gebruik van ecologisch verantwoorde schoonmaakproducten tot een duurzame relatie tussen jou als klant en onze medewerkers. We streven er als professionele poetsfirma dan ook naar een match tussen jouw bedrijf en je vast schoonmaakteam.

Het is onze missie om iedere dag bij te dragen aan een schonere wereld. Waarom we dat doen? We geloven dat we met ons werk een belangrijke bijdrage leveren aan een schonere wereld, letterlijk én figuurlijk. Naast de liefde voor het vak dragen we de grootste zorg voor mens, milieu en maatschappij. Deze acties ondernemen we in het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Kortom, voor jouw bedrijf gaan we met Schoonmaak Kempen voor een vlekkeloze samenwerking op alle vlakken.

Dat maken we als poetsfirma concreet voor je waar

Met onze schoonmaakdiensten

Vakmanschap door onze betrouwbare Ramenwassers

Schoonmaak zoals nooit eerder ervaren

Jouw leven schoner én gemakkelijker met onze extra diensten

Ons werkgebied

In welke regio’s werken wij als poetsfirma?

Is je bedrijf gevestigd in Noord-Antwerpen, de Noorderkempen of het Antwerps havengebied? Dan doe je 24/7 een beroep op onze mooimakers.

Ben je een beetje buiten deze regio gevestigd, maar wens je toch gebruik te maken van onze diensten? Neem dan gerust contact op. We bekijken samen met jou wat mogelijk is.

Maak een afspraak

Kaart van de provincie Antwerpen met ons werkgebied als professionele poetsfirma
Onze missie

Maak kennis met het geheime recept van onze poetsfirma

Familiaal karakter

Oprichtster Kim Bogaerts is de drijvende kracht achter ons bedrijf. Met veel enthousiasme draagt ze het familiale karakter hoog in het vaandel. En dat weerspiegelt zich zowel in de samenwerking met onze klanten, als intern met onze medewerkers.

Krachtige kernwaarden

Bij Schoonmaak Kempen geloven we in het motto ‘werken loont’, net zoals we in vertrouwen geloven. Deze twee krachtige kernwaarden heeft ons bedrijf sterk verankerd in de Kempense ondernemersbodem. Door het trouw zijn aan deze twee kernwaarden zijn we gegroeid tot de professionele poetsfirma die we vandaag zijn en dat is zeker nog niet het eindpunt, integendeel.

Authenticiteit

Vandaag eisen we ons plekje binnen de markt op als een authentieke poetsfirma in constante ontwikkeling. Duurzame relaties met klanten én personeel: daar wordt elke dag hard aan gewerkt. Hoe? Continu investeren in mensen én middelen is ons geheime recept.

0 +
Werknemers
0 %
Klanttevredenheid

Straffe mensen hoor, dat schoonmaakteam van Schoonmaak Kempen

Blijf op de hoogte

Schoonmaak Kempen in het nieuws

Schoonmaak Kempen finalist van "De Kempenaar 2022" van ETION

Made in Kempen schreef een prachtig artikel over de drie genomineerden voor de ETION Kempenaar 2022. Ooms Woonrealisatie, Renotec NV én Schoonmaak Kempen.

Een grote dank aan alle mensen die voor ons hebben gestemd. Wij hebben onze authentieke plaats in de markt. In naam van onze mensen en voor onze stakeholders kunnen wij met trots zeggen dat Schoonmaak Kempen op de kaart staat en een positief tegenwicht biedt op het imago van onze sector!

Nieuw gebouw voor de Groep Kempen - 2021

Begin 2021 zijn wij verhuisd. Van werken vanuit de “living” naar een professionele locatie in de Veilingstraat in Hoogstraten. Vier jaar lang hebben wij met ons team gewerkt om hier te staan. 

We bestaan 5 jaar en sluiten het jaar af met een omzetgroei van +60%. Wat was het zwaar, maar meer dan ooit zijn we klaar voor een nieuw fantastisch jaar! Bedankt aan onze medewerkers, klanten, klankborden, raad van advies, investeerders, vrienden, relaties en familie.

Womed Award - Belofte van Antwerpen 2020

Tijdens deze turbulente periode hebben wij mogen laten zien dat we desondanks onze jonge en niet altijd evenwichtige bestaan erin geslaagd zijn om én stabiliteit te creëren én ons team tijdig klaar te stomen voor groei.

De jury beslist op basis van waarden en normen, maar ook op basis van fundamenten, businessplan, … We kregen het vertrouwen van zoveel klanten en leveranciers door deze kans. Ook onze mensen kregen een boost. Schoonmaak Kempen is een waardevolle speler. Ik kan alleen maar zeggen dat ik dankbaar ben.

Interview Kim Bogaerts - Internationale vrouwendag

Ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag, deelt Kim Bogaerts van Schoonmaak Kempen haar ervaring als vrouwelijk ondernemer. Ze vertelt over haar carrière en over de dingen die haar daarin geholpen en geïnspireerd hebben: van doorzettingsvermogen en zelfreflectie tot liefde aan zichzelf. 

Fly-in team

Zegt je poetsploeg plots af?

Geen paniek.

Kennismaken met Schoonmaak Kempen via ons fly-in team?

Hoezo? 

En het komt dik in orde met de industriële schoonmaak van je productiebedrijf.