Ontvang je plan van aanpak

Industriële schoonmaak van je productiebedrijf

Een professionele reiniging, met de juiste aandacht voor veiligheid en hygiëne. Inclusief je magazijn of kantoren

Medewerker van Schoonmaak Kempen poseert na uitvoeren van industriële schoonmaak
Samen produceren we een schonere wereld

Industriële schoonmaak, voor een professionele uitstraling

Niets zo fijn als werken in een schone omgeving. In een productieomgeving, kantoren of magazijnen.

Je maakt er niet alleen je medewerkers blij mee. Tegelijk blinkt een industriële reiniging de uitstraling van je bedrijf op. En dat geldt zeker ook in sectoren waar veiligheid, hygiëne en specifieke vereisten van het schoonmaakpersoneel de scepter zwaaien.

Onze oplossing voor jouw bedrijf: gegarandeerd periodiek schoonmaken. Dit doen we voor bedrijven in het noorden van Antwerpen en de Noorderkempen.

Ja, help me bij het schoonmaken van mijn bedrijf

En je ontvangt je (schoonmaak)plan van aanpak.

Op welke industriële schoonmaak kan je rekenen? (Kijk straks zeker even op onze diensten pagina).

Wel vertellen we je al graag dat we continuïteit garanderen: Wij komen op de afgesproken tijdstippen per week langs. En jouw mensen kunnen verder met het echte werk. Zo blijf je netjes op schema.

Continuïteit in het proces

Je eigen plan voor industriële schoonmaak

In bepaalde industriële bedrijven is het hebben van een schoonmaakplan verplicht. Dit heeft te maken met het feit dat zowel continuïteit, veiligheid en ook hygiëne nog meer dan elders gewaarborgd moet worden. Een schoonmaakplan bij industriële reiniging is voor deze criteria een prima leidraad. 

Werk je met specifieke machines, stoffen of technieken?In dat geval is continuïteit in het schoonmaakproces niet weg te denken. Misschien moeten tijdens de schoonmaak wel machines uitgeschakeld worden of bepaalde processen tijdelijk worden gestaakt. Een professioneel schoonmaakbedrijf dat te pas en te onpas komt aanwaaien, is in deze situaties geen goed idee. 

Doe in dergelijke gevallen beroep op een gegarandeerde schoonmaak. Schoonmaak Kempen voorziet graag in een gegarandeerde reiniging van industriële bedrijven. Met of zonder hogedrukreiniger: we doen dit steeds met respect voor mens, milieu en maatschappij. En met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften. 

Meer nog: met een schoonmaakplan en logboek heb je een goed gestoffeerd en aantoonbaar document voor de arbeidsarts over de hygiëne op je werkvloer.

Vier stappen van het schoonmaak voor industriële schoonmaak bij Schoonmaak Kempen

Ja, bel me terug voor een afspraak

Top! Bezorg ons je gegevens en je hoort gauw van Kim. Na je afspraak krijg je sowieso je schoonmaakplan voor de industriële schoonmaak in jouw bedrijf. Wedden dat je voordelen ziet!

En hé, herken jij deze waarden?

Dan is de kans groot dat we een goede match zijn. En dat je onze aanpak in periodiek schoonmaken ervaart als een meerwaarde.

Betrokkenheid

Meerwaarde

Continuïteit

Afspraak aanvragen

0 +
Werknemers
0 %
Klanttevredenheid

Straffe mensen hoor, dat schoonmaakteam van Schoonmaak Kempen

Fly-in team

Zegt je poetsploeg plots af?

Geen paniek.

Kennismaken met Schoonmaak Kempen via ons fly-in team?

Hoezo? 

En het komt dik in orde met de industriële schoonmaak van je productiebedrijf.