PERIODIEK ONDERHOUD

 

Schoonmaak Kempen is in Noord-Antwerpen en de Noorderkempen uw vaste partner in periodiek onderhoud. Van kantoren en magazijnruimtes tot appartementen en de openbare sector, zoals gemeentehuizen en middelbare scholen. We zijn tevens actief in de horeca, waarbij we gespecialiseerd zijn in het ontsmetten van industriële keukens.

Bij de start van een nieuw project zal een vaste medewerker, die meer dan één jaar in dienst is, de opdracht op zich nemen. Deze medewerker achterhaalt dan wat de klant exact wenst. Nadien komt er minimum één personeelslid bij, die wordt ingewerkt. Pas als die volledig voldoet aan de wensen van de klant, neemt hij/zij het project volledig over. Kim zal regelmatig langskomen voor inspectie om de tevredenheid van de klant strikt op te volgen.

Afhankelijk van de grootte van de job en de planning proberen wij vaste medewerkers in te plannen voor een locatie. Zo kunnen wij discretie garanderen, wat de basis is voor een duurzame relatie.

De klant staat bij ons centraal, waardoor wij flexibiliteit hoog in het vaandel dragen. Met behulp van een sleutel en alarmcode kunnen wij onze schoonmaakdienst ook na de kantooruren aanbieden. Indien wij een aanvraag krijgen, zorgen wij ervoor dat er snel en accuraat een medewerker ter plaatse komt.

Wij werken uitsluitend met ons eigen materiaal en producten, wat op vraag van de klant op de locatie gestockeerd kan worden. Indien daar geen mogelijkheid voor is, nemen wij alles terug mee in onze busjes. Ook het vuil kan door ons worden meegenomen, indien gewenst. Doordat wij van alle benodigdheden zijn voorzien, kunnen wij elke locatie van top tot teen schoonmaken. Van tapijtreiniging en vloeronderhoud tot de kleinste hoekjes van het plafond.