Innovatief en duurzaam

Desinfectie, dieptereiniging en mobiele carwash

Naast onze klassieke schoonmaakdiensten kan je bij ons terecht voor tal van andere facilitaire en aanvullende diensten in reiniging en desinfectie. Zelfs milieuvriendelijke producten.

Voor wie méér wil

Desinfectie gaat verder ‘dingen proper maken’.

Met zaken zoals softwash en dry misting merk je het: Schoonmaak Kempen blijft evolueren in de strijden tegen de schadelijke micro-organismen.

Portret van een medewerker van onze mobiele carwash

Facilitaire diensten

Facilitaire diensten omvatten alle schoonmaakdiensten die ondersteunend zijn aan de kernactiviteiten van jouw bedrijf. Als professioneel schoonmaakbedrijf hebben we uiteraard nog andere zaken waarmee we jou het leven graag makkelijker én schoner maken.

Denk naast een goede schoonmaak maar aan het bijvullen van vloeibare zeep op de toiletten. Bij de inrichting van je nieuwe kantoren komen wij de hoeveelheid aan zepen en toiletpapier berekenen, richten wij dit in met onze dispensers en toilethouders.  

Desinfectieop tal van vlakken

Benieuwd welke schoonmaakdiensten we nog hebben?

Mobiele carwash

De auto: voor de ene is het een transportmiddel om van a naar b te gaan. Voor velen is de auto een verlengstuk van zichzelf. Zeker voor zakelijke doeleinden, bijvoorbeeld voor klantbezoeken, moet je auto er onberispelijk uitzien. 

Daarom voorziet onze mobiele carwash je ook ter plaatse van een schone auto. Zo maak je een schone indruk wanneer je op prospecten- of klantenbezoek gaat

Ook hier maken we uiteraard gebruik van duurzame, ecologisch verantwoorde poetsmiddelen: goed voor mens, milieu én auto! 

Een duurzaam gepoetste auto? Vraag naar ons plan van aanpak.

PS: Rijd jij al elektrisch? Ja? Super! Nog niet? Overweeg het zeker. Wist je overigens dat vanaf 2026 alle nieuwe bedrijfswagens verplicht elektrisch moeten zijn? 

Softwash

Het principe van reinigen met de hogedrukreiniger ken je wellicht. Softwash is de gespecialiseerde tegenhanger ervan. 

Ervaar een nieuwe, zachte manier van exterieurreiniging. Softwash maakt gebruik van lage druk en afbreekbare chemicaliën. Je gebruikt deze manier voor dezelfde schoonmaakklussen als wanneer je de hogedrukreiniger zou bovenhalen.  

Denk aan reiniging van daken, gevels, opritten. Bovendien verbruikt softwash tot wel twee derde minder water dan een hogedrukreiniger. Door gebruik te maken van lage druk voorkom je bovendien eventuele schade. Kortom: niks dan voordelen voor mens, milieu en portemonnee! 

Ja, ik wil meer weten over softwash

Desinfectie met dry misting

Dry misting is een benevelingstechniek op basis van koud water. Uiterst kleine druppeltjes worden verneveld over de ruimte. Doordat dit contact met de oppervlakte droog blijft, is het toepasbaar in alle ruimten met computers en servers. Desinfectie met droge nevel hoeft niet te worden afgespoeld of afgeveegd.

Deze techniek wordt ook gebruikt voor de desinfectie van oppervlakten in je kantoren of werkruimten. En om vliegtuigen en bussen te desinfecteren. Ben je schoonheidsspecialiste of kapper en heb je interesse om dit zelf aan te schaffen? Praat dan zeker met Kim, die van bij de geboorte van Lucka – Lucky Aqua – Lucky me, deze toepassingen aanbiedt. 

We vinden deze techniek bijvoorbeeld in de voedingsindustrie. Ook voeren gespecialiseerde mensen in desinfectie deze techniek uit met grote aandacht voor alle hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. (Meer over schoonmaak in de voedingsindustrie)

Meer uitleg over dry misting, dat wil ik wel. 

Dieptereiniging van natuurstenen of houten vloeren

Met onze twistpad-methode laten we je verouderde natuursteen terug mooi blinken. Wil je dat deze natuursteen gereinigd wordt, maar dat die zeker niet blinkt? Dan zorgen we voor een zuiver en mat resultaat. Kwestie van onze techniek aan te passen.

Deze dieptereiniging van natuursteen gebeurt door mensen die bij ons een gespecialiseerde opleiding hebben gevolgd.  

Ook onbehandelde houten vloeren geven wij een zuiver leven. Een échte schrijnwerker houdt van bloot hout. Alleen lopen deze poriën helaas snel vol met allerlei vervuilingen. Dit vuil onttrekken we uit je houten vloer met onze gespecialiseerde techniek en producten. Zonder gebruik van water. Zo blaas je je vloer niet op en kan die toch een zuiver leven leiden. 

Klinkt zuiver? We vertellen je er graag meer over

Biologisch desinfectiemiddel Lucky Aqua

Stel voortaan duurzaam geproduceerde desinfectie ter beschikking van klanten, werknemers of wie dan ook. Met ons eigen merk desinfectie ‘Lucky Aqua’ is dat voortaan een eitje.

Het wordt in eigen huis gemaakt met – wat had je gedacht – ecologisch verantwoorde en duurzame ingrediënten, pH-neutraal. Geen zaken zoals chloor, dus. Zowel het productieproces als het product geven allerhande voordelen.

Lucky me! Die Lucky Aqua wil ik gebruiken

Lucka

Uiteraard laten we het niet bij desinfectie alleen. Schoonmaak Kempen zit niet stil en innoveert voortdurend. Binnenkort vind je daarom ons eigen milieu- en huidvriendelijk schoonmaakproduct ‘Lucka’ in de winkelrekken. Schoon voor jou, gezond voor onze medewerkers en goed voor het milieu.

Meer info vind je hier gauw.  

Wil je al sneller weten welk voordeel dit voor jouw schoonmaak heeft? 

Geef ons een seintje. We vertellen het je met veel plezier.  

Vragen over onze desinfectie, mobiele carwash of andere aanvullende schoonmaakdiensten?

We helpen je heel graag.  

Want met Schoonmaak Kempen ben je zeker van
vaste schoonmaakmomenten.

Geen verrassingen.
 

Neem snel contact op

Fly-in team

Zegt je poetsploeg plots af?

Geen paniek.

Kennismaken met Schoonmaak Kempen via ons fly-in team?

Hoezo? 

En het komt dik in orde met de industriële schoonmaak van je productiebedrijf.